המושג ‘מחמצת’
הולך ונפוץ בשנים האחרונות

לחמי מחמצת זמינים במאפיות,
היא משולבת בשיטות תזונה טבעית
ומוזכרת במאמרים ומדריכים.

אם שמעתם מושגים לא ברורים ומידע סותר,
אתם רוצים להבין ולהכיר את התחום טוב יותר,
ואולי אפילו להתנסות בעצמכם בבית –
ההרצאה הזו מיועדת לכם.

 

עולם המחמצות

  • בהרצאה נבין מה זו מחמצת
    ומתי משתמשים בה.
  • נכיר את סוגי המחמצות,
    נעשה סדר במושגים המקצועיים והמסחריים
    ונבדיל בין מחמצת מבוססת שמרים ומחמצת שאור.
  • נערוך השוואה בין מחמצת לשמרים
    באופן השימוש ובלחמים שיתקבלו.
  • נלמד להכין בבית מחמצת סטארטר
    ולאפות ממנה לחם.

וגם:

  • נספר על קורס אינטרנטי חדש
    להכנה ואפייה עם מחמצות שאור בבית

    שיתחיל בקרוב ממש.

הרצאה אינטרנטית (וובינר)
התקיימה במוצ”ש, י”א בחשוון 24/10.

לחצו כאן לצפייה בהקלטה