אתם עושים גם בשרי?
אויש, התאריך תפוס?!
כבר היית אצלנו, אנחנו רוצים לגוון –

“יש לך המלצה על מישהו אחר?”

לקח זמן למצוא מישהו שהוא גם מקצועי וגם כשר, גם נייד וגם נעים.
כזה שאני מתחבר אליו ויכול להמליץ בפה מלא:

לוגו טעם ורוח
שף גדעון עמיר מזמין אתכם לחוויה של טעם ורוח,
שבה נבשל, נאפה, נכיר תרבויות וחומרי גלם חדשים.

 

בסוף הסדנא תהנו מארוחה מלאה – מעשה ידיכם

אפשרות לערב מאסטר-שף תחרותי

מעל 10 שנות ניסיון בהעברת סדנאות בכל רחבי הארץ

כשר למהדרין

סדנאות לדוגמה

  • תאוות בשרים: נתחים מובחרים במגוון שיטות עשייה, ומלא טיפים לאוהבי הבשר.
  • קסם המזרח: סושי, דים-סאם, פד-תאי והיכרות עם העושר של מטבחי המזרח הרחוק.
  • פסיפס ישראלי: היכרות עם (חלק מ) העדות שמרכיבות את המטבח הישראלי הייחודי, והמאכלים המסורתיים שלהן
  • סדנאות נוספות בהתאמה אישית

גדעון עמירהסדנאות מתאימות במיוחד

לימי גיבוש של מקומות עבודה,
בת/בר מצווה או מסיבה משפחתית מיוחדת.

אז מה צריך לארגן לצורך סדנא כזאת?

כלום!
אנחנו מארגנים הכל, ממצרכי המזון ועד כירות ותנורים.
אתם רק צריכים לבחור מתוך מגוון הסדנאות.

 

לפרטים והזמנות מלאו את הטופס ונחזור אליכם בהקדם:






    שם:   

    דוא”ל:

    טלפון:

    או התקשרו 050-2050993