שני שיעורים אינטרנטיים – לכבוד פסח!
בשיעורים נכיר את סוגי הקמח הזמינים לנו
ועוד שינויים בחומרי הגלם של פסח,
ונתאים את המתכונים לתכונות שלהם.
נלמד להכין עוגות וקינוחים ממש טעימים,
בלי מרקם עמילני או מתפורר, ובלי טעם לוואי.
נוכל להרחיב את תפריט החג,
לדאוג שיהיו נשנושים זמינים בבית,
להפתיע ולשמח את כל המשפחה.
1. עוגות פשוטות וטעימות
הכנת עוגות בחושות לפסח
– פשוטות להכנה
– מבחר גדול
– שימוש בכלים זמינים
– מליות ומוסים שונים
כולל מתכונים:
עוגת טורט, בראוניז, סופלה, חיתוכיות, רולדה, קרמים ומוסים.
2. עוגות וקינוחים מושקעים
בצק פריך לפסח בטכניקות שונות
– קלתית פאי
– עוגיות פריכות
– מרנג כבסיס לעוגות, להכנת מוס
או קינוח בפני עצמו
כולל מתכונים:
מבחר עוגות פאי, עוגיות פריכות, שטרויזל, קינוחי כוסות חגיגיים, עוגת מוצרט.
2 במחיר 1:
79 ₪ בלבד לשני שיעורים
כדאי לדעת:
- הקלטות השיעורים יהיו זמינות לצפיה עד סוף החג.
- כל נרשם יקבל קובץ דפי סיכום וחוברת מתכונים – לשימוש במהלך השיעור ובהמשך.
איפה?
באינטרנט, באמצעות המחשב שלכם.
למי זה מתאים?
לאוהבי הבישול והאפייה – חדשים ומנוסים.
למי שרוצה עוגות טעימות לכבוד החג, בהתאם לכשרות ולמנהגים בבית. שרוצה לחדש את המתכונים הקבועים של פסח.
למי שרוצה עוגות ביתיות, אבל בלי התעסקות מיותרת. ולמי שאוהב להשקיע ולהפתיע בקינוחים מיוחדים (בהתאמה לנושא השיעור).
לאוהבים ללמוד, להרחיב את הידע ולהבין לעומק את התהליכים במטבח.
מה זה שיעור אינטרנטי (וובינר)?
הקלטה של שיעור שהועבר בשידור חי באינטרנט (וובינר), וההשתתפות בו דרך המחשב.
כולל הקלטה לצפייה (משך כשעה) + קבצים של דפי סיכום ומתכונים.
איך זה עובד?
לוחצים על הקישור וממלאים פרטים ותשלום. מקבלים מיידית במייל קישור לצפיה בשיעור ואת הקבצים הנלווים.
תראו מה כתבו המשתתפים:
“כמה דברים בסיסיים למדתי!!! היה מקסים וסופר מקצועי”
“כידוע, בהרבה מאד משפחות בכל שנה מחדש מתבאסים מפסח, רק תפו”א וביצים…
מי שראה את השיעור יודע גם יודע שאפשר להינות גם בפסח, ואפילו לטעום מטעמים שבכל השנה לא היינו מגיעים אליהם.
פשוט מדהים, יפה, ומתאים לכל בית.”