שיעור מרקים
להכין כל מרק – טעים יותר!
בפעולות פשוטות ובלי אבקת מרק.
תורת המרקים מבוססת על מיצוי טעמים מחומרי הגלם.
בשיעור נלמד לחזק, להעמיק וגם ליצור טעמים חדשים בתבשיל,
על ידי טיפול מתאים בחומרי הגלם: טחינה, טיגון, השריה, השחמה ועוד.
נלמד להפוך את המרקים ה”רגילים” לטעימים יותר,
נכיר רעיונות למרקים חדשים והכנת תוספות מפנקות.
כולל חוברת מתכוני מרקים ותוספות.
מחיר: 79 ₪
למי זה מתאים?
לאוהבי הבישול והאפייה – חובבים ומקצועיים.
לכל מי שאוהב לבשל, שרוצה לשדרג ולהתחדש, ולקבל כלים לבישול טעים ועשיר יותר.
לאוהבים ללמוד, להרחיב את הידע ולהבין לעומק את התהליכים במטבח.
ומה עוד:
- כל נרשם יקבל קובץ דפי סיכום וחוברת מתכונים – לשימוש במהלך השיעור ובהמשך.
- השיעור פתוח לצפיה עד לט”ז בשבט 12/02. בזמן שנוח לכם, בלי לצאת מהבית!
- שאלות על השיעור אפשר לכתוב לי במייל, ואענה בהקדם.
מה זה שיעור אינטרנטי?
הקלטה של שיעור שהועבר בשידור חי באינטרנט (וובינר), וההשתתפות בו דרך המחשב.
כולל הקלטה לצפייה (משך כשעה) + קבצים של דפי סיכום ומתכונים.
איך זה עובד?
לוחצים על הקישור וממלאים פרטים ותשלום.
מקבלים מיידית במייל קישור לצפיה בשיעור ואת הקבצים הנלווים.