שיעור מרקים

להכין כל מרק – טעים יותר!
בפעולות פשוטות ובלי אבקת מרק.

תורת המרקים מבוססת על מיצוי טעמים מחומרי הגלם.

בשיעור נלמד לחזק, להעמיק וגם ליצור טעמים חדשים בתבשיל,
על ידי טיפול מתאים בחומרי הגלם: טחינה, טיגון, השריה, השחמה ועוד.

נלמד להפוך את המרקים ה”רגילים” לטעימים יותר,
נכיר רעיונות למרקים חדשים והכנת תוספות מפנקות.

כולל חוברת מתכוני מרקים ותוספות.

soup-lesson1

מחיר: 79 ₪

 

להרשמה לשיעור

 


למי זה מתאים?

לאוהבי הבישול והאפייה – חובבים ומקצועיים.
לכל מי שאוהב לבשל, שרוצה לשדרג ולהתחדש, ולקבל כלים לבישול טעים ועשיר יותר.
לאוהבים ללמוד, להרחיב את הידע ולהבין לעומק את התהליכים במטבח.

ומה עוד:

  • כל נרשם יקבל קובץ דפי סיכום וחוברת מתכונים – לשימוש במהלך השיעור ובהמשך.
  • השיעור פתוח לצפיה עד לט”ז בשבט 12/02. בזמן שנוח לכם, בלי לצאת מהבית!
  • שאלות על השיעור אפשר לכתוב לי במייל, ואענה בהקדם.

 


מה זה שיעור אינטרנטי?

הקלטה של שיעור שהועבר בשידור חי באינטרנט (וובינר), וההשתתפות בו דרך המחשב.
כולל הקלטה לצפייה (משך כשעה) + קבצים של דפי סיכום ומתכונים.

איך זה עובד?
לוחצים על הקישור וממלאים פרטים ותשלום.
מקבלים מיידית במייל קישור לצפיה בשיעור ואת הקבצים הנלווים.

Save