“לאורך השנים בני משפחה, חברים ותלמידים, מפנים אלי שאלות מכל תחומי האפייה. עם הזמן צברתי מאגר מכובד של שאלות ותשובות בנושאים שונים, אבל רק נושא אחד חוזר שוב ושוב – אפיית חלות.”

במילים האלה פתחתי את המייל הראשון ששלחתי, לפני כשנתיים וחצי, לרשימה קטנה של תלמידים.
היום אני שמח ומאד מתרגש להגיש לכם את הגיליון ה-100 של הטיפ השבועי! ומאחל לעצמי וגם לכם שנגיע יחד לגיליון המאתיים ויותר…

לכבוד הגיליון החגיגי ריכזתי 10 טיפים ומתכונים נבחרים – מאז ועד היום:

לחצו כאן לצפייה בגיליונות נבחרים!