“לאורך השנים בני משפחה, חברים ותלמידים, מפנים אלי שאלות מכל תחומי האפייה. עם הזמן צברתי מאגר מכובד של שאלות ותשובות בנושאים שונים, אבל רק נושא אחד חוזר שוב ושוב – אפיית חלות.”
במילים האלה פתחתי את המייל הראשון ששלחתי, לפני כשנתיים וחצי, לרשימה קטנה של תלמידים.
היום אני שמח ומאד מתרגש להגיש לכם את הגיליון ה-100 של הטיפ השבועי! ומאחל לעצמי וגם לכם שנגיע יחד לגיליון המאתיים ויותר…
לכבוד הגיליון החגיגי ריכזתי 10 טיפים ומתכונים נבחרים – מאז ועד היום:
שלום עודד איזה מרשם מתאים לעוגיות סנדביץ עם ריבה?תודה רבה מלי ברדא.
המתכון שבטיפ הזה:
http://www.bamixer.co.il/גיליון-109-חלונות-מתגשמים/
מרדדים, קורצים עוגיות ובמחציתן עושים חור באמצע. אחרי האפייה מזלפים ריבה על העוגיות השלמות ומניחים מעל את העוגיות עם החור מפודרות באבקת סוכר.
בהצלחה!
האם אפשר להמיר את קמח התירס בקמח אחר?
בעוגת תפוזים – אפשר להחליף את הקמח תירס בסולת
תשאירי את העוגה בתבנית אחרי האפייה. אחרי קירור מלא תכניסי למקרר. כדאי להוציא מהמקרר כשעתיים לפני הארוחה כדי שהעוגה לא תהיה קרה מדי
מחממים את העוגה על הפלטה כמות שהיא(עם הגבהה קלה ששכבת התפוזים לא תחרך) לפני ההגשה משחררים דפנות, הופכים על צלחת ומשחררים את התבנית. מגישים מיד.
שלום עודד, מתחשק לי להכין לשבת את עוגת התפוזים. כיצד כדאי וניתן לחממה לפני ההגשה לסעודת שבת? כמובן שאת כל המתכונים האחרים כבר ניסיתי והם כבר “בני בית” בשבתות ואירועים. מומלצים מאוד מאוד.