שום מדורת ל”ג בעומר לא שלמה בלי כמה תפו”א עטופים נייר כסף ושרופים היטב. ה”מתכון” השבועי מוכר היטב לרובכם, אבל בתוספת טוויסט יצירתי…

תפוחים ממולאים

החומרים

6-5 תפוחי עץ (עדיף אדומים)
1/4 כוס דבש
1/2 כוס אגוזים קצוצים

אופן ההכנה

מוציאים מהתפוחים את הליבה. מערבבים יחד דבש ואגוזים וממלאים בתפוחים החלולים. עוטפים ב-2 שכבות של נייר כסף.

מכניסים את התפוחים העטופים למדורה, כך שיכנסו בין הגחלים. משאירים במדורה כחצי שעה – לא להשאיר יותר מידי זמן, אחרת התפוחים יתרככו מידי.
מוציאים בזהירות, פותחים את הנייר ואוכלים.