בדקה ה-90 לפני בוא החג, אפשר עוד להספיק להכין את המתכון המהיר הזה, או ליהנות ממנו במשך הקיץ…
המתכון השבוע – לאסי, משקה קר מבוסס יוגורט. בחרתי בגרסת אבטיח שמשלבת את המתיקות של הפרי עם החמיצות של היוגורט.
אפשר להשתמש בכל סוג של יוגורט. לקבלת משקה פחות חמוץ השתמשו ביוגורט עדין או ממותק.
לאסי אבטיח
החומרים
1 ליטר יוגורט
1/3 כוס סוכר
3 כוסות קוביות אבטיח
כמה טיפות תמצית ורדים, שקדים או מי פריחת הדרים
לקישוט: 2 כפות קוקוס קלוי / פיסטוק חלבי גרוס
אופן ההכנה
מעבדים את היוגורט, הסוכר, האבטיח והתמצית בעזרת בלנדר או בלנד-מוט, עד לקבלת משקה חלק.
מוזגים לכוסות ומקשטים בקוקוס או פיסטוק.