ביום חמישי האחרון העברתי באירוע “חמישי בקמפוס” של אונ’ תל אביב הרצאה על לחם ומדע – יחד עם ד”ר נעמי זיו.
נעמי היא כימאית חובבת בישול, בעלת הבלוג “מדע בצלחת” – בו היא מסבירה על התהליכים המדעיים שמתרחשים בעת הכנה, עיבוד ובישול של האוכל.
השבוע אני ממליץ על מאמר מתוך הבלוג:
‘ניתוח לב פתוח’ לעוגת היער השחור המקורית (כולל מתכון!)
במאמר הסבר מפורט על עוגת היער השחור, התהליכים הכימיים שקורים בהכנה ולמה אנחנו עושים כל שלב.
ואם כבר קפצתם לבקר – הבלוג כולו מומלץ מאד!