שמי עודד פישר, בן 38, אופה וקונדיטור.
למדתי קונדיטוריה לראשונה בקורס בסיסי לחובבים.
עבדתי בבוטיק ‘הלחם של תומר’ שם התמקצעתי בתחום הלחם והשאור, ובמסעדת ‘לוצ’נה’ כקונדיטור ראשי.
לימדתי קורסים והשתלמויות ב‘גליה קונדיטוריה’ ובבי”ס ‘טעמים’.
במקביל השתתפתי בהשתלמויות מקצועיות בתחום ובקורס ‘מיקרוביולוגיה שימושית’ באוניברסיטה העברית.
אני מאמין שהצלחה בתחום האפייה טמונה בידע והבנה.
לכן בכל הסדנאות אני מקדיש זמן להסבר של התהליכים במתכון, וגם המתכון השבועי שאני מפרסם מלווה תמיד בהסבר לימודי וטיפים מעשירים.
וכל הזמן ממשיך בעצמי לחפש וללמוד דברים חדשים…
אתם מוזמנים להצטרף אלי, לפענח ולהבין את תעלומות המטבח!