לכבוד פורים הכנו לכם חוברת מתכונים מקוריים למשלוחי מנות.
לחוברת “מתכונים מחופשים” לחצו כאן
(לשמירה על המחשב לחצו ימני > שמירה בשם)
אתם יכולים להדפיס או לשמור את הקובץ על המחשב. ואל תשכחו לשתף חברים…
חודש אדר שמח!
לכבוד פורים הכנו לכם חוברת מתכונים מקוריים למשלוחי מנות.
לחוברת “מתכונים מחופשים” לחצו כאן
(לשמירה על המחשב לחצו ימני > שמירה בשם)
אתם יכולים להדפיס או לשמור את הקובץ על המחשב. ואל תשכחו לשתף חברים…
חודש אדר שמח!
שלום עודד,
את מוס הקפה אפשר להכין בלי ג’לטין או שזה לא יעבוד?
אפשר להכין בלי הג’לטין, המוס יהיה פחות יציב אחרי הקירור אבל כיוון שהוא מוגש בכוס זה לא נורא
שלום, ותודה רבה על כל המתכונים הנפלאים, ובמיוחד על כל ההסברים!
האם עוגיות שקיות התה טובות בהקפאה?
תודה!
את העוגיות המוכנות אפשר לשמור בקירור או במקפיא, בכל מקרה לשמור בקופסא אטומה ולפני ההגשה לא לפתוח עד שהעוגיות ‘הפשירו’ לטמפרטורת חדר כדי שלא יתפסו לחות מהקור.
לימים בודדים אפשר לשמור בקופסא סגורה בארון (למעט ימים חמים במיוחד או אזורים חמים במטבח כמו בארון מעל הכיריים)
שלום עודד. תודה רבה על הרעיונות המגניבים!!
הכנתי את המוס יצא לי קצת נוזלי זה בסדר? אם לא מה אפשר לעשות?
זה בסדר גמור, המוס בגמר ההכנה צריך להיות נוזלי. כך גם קל יותר לצקת אותו אל הכוסות ולקבל שכבה ישרה ויפה
אחרי קירור הוא מתייצב והמרקם מסתדר.
דווקא בפסח, החלטתי לנסות את מוס הקפה. להיט!!!!!!!!!! כולם בקשו עוד. היו מריבות על האחרונים.
תודה על התשובה המהירה. מזל ששאלתי.
לא, המאפינס שבמתכון הזה אינם נאפים טוב בתבנית גדולה, העוגה תישאר נוזלית במרכז גם כשהשוליים ישחימו מאוד.
שלום עודד. האם את המאפינס ניתן להכין גם בתבניות אינגלישקייק? 2 תבניות?
קודם כל, הרבה תודה!
האם ניתן להכין את המאפנס עם סוכר רגיל?
בהחלט, אפשר להשתמש בסוכר רגיל, הדמררה רק מוסיף מעט טעם מיוחד למאפינס.
עוגיות התה הם להיט של ממש בכל חורף כשמתחשק לנו לפנק מישהו ולהפתיע. מומלץ ביותר.
תודה רבה !! רעיונות מצוינים ומחוייכים.
בעוגיות התה – קמח רגיל או תופח?
תודה
בשמחה!
קמח רגיל